Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Barnens uppväxt i områden som anses vara slumområden


Barnens liv och dem vuxnas död

Barnen springer vid mitt fönster
vad glad jag blir
vad är de här, dem rengör sitt hölster
Försvarar sin moder, sin syster sin broder.
Han känner sig konstant hotad,
för hans bror blev skjuten i bröstet.
Vårt samhälle är mycket dystert,
kropparna staplas upp till ett kluster.
Skolan ska vägleda, säger höger men pekar vänster.
Förvirrade barn agera så som dem är lärda
doppa fingrarna i kokain, slakta och mörda för att överleva
nu dem är låsta, dem är trapped, dem är fasta




Övriga genrer (Drama/Dialog) av VC
Läst 349 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-09-09 02:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

VC
VC