Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spel

Varje liv
en spelplan
utan spel
och pjäser

somliga
säljer
regelböcker
som andra
läser

livet
bjuder in
till intuitiva
lekar

många
bara går
dit andra
pekar

barnet
i leken
söker
det unika

där är
lekkamrater
förvånande lika




Bunden vers (Rim) av Petter Wingren
Läst 288 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-09-09 08:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren