Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sensommar bris

Förmiddagssolen
med all sin helande kraft
läker ditt sinne
Allt är som du vill
att det ska vara
Frys bilden
Du kan behöva memorera
ögonblicket
för framtida behov
Knastret från eldnings-
tunnan
Röksignalernas doft
av bränt trä
Den svaga sensommar
brisen
Hackspettens ihärdiga
knackande
Fågelsången
Hösten närmar sig
med sina orange-röda
fotsteg




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-09-09 11:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En levande höstkänsla att uppleva med alla sinnen!
2018-09-09

  Marita Ohlquist VIP
Fastnade speciellt för att man skall memorera ögonblick/minnen för framtida behov!

2018-09-09

  Viksten
Fin poesi
2018-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP