Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänlighet

Det vackraste
jag vet
är en väl
bevarad
hemlighet

det finaste
som finns
är det jag
inte minns

allt det värdefulla
som bara fanns där
en självklarhet

många segrar
vanns där

i kraft
av enkel
vänlighet




Bunden vers (Rim) av Petter Wingren
Läst 306 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-09-09 14:24



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
Vilken skön text :-)
2018-09-19

  Den lilla tänkande
Fint flöde om man läser den rätt :)
2018-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren