Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

galaxen och jag

jag är glad
för att du inte
kan ge mig stjärnorna,
just som du lovade
för det är inte fram tills nu,
som jag kan titta upp
på hur de lyser
precis så som
vår kärlek en gång gjorde




Bunden vers av Matiilldaa
Läst 320 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-09-09 15:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Matiilldaa
Matiilldaa