Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gråter när ingen ser

jag går alltid runt ensam
men sällan i mitt huvud
ett hemsökt hus
fullt av
halvfärdiga bilder
sprutmålade på betongväggar
ingen besöker
någonsin detta ställe
och jag går obemärkt runt
som ett spöke
och gråter tyst ut i varje tomt rum




Fri vers av Matiilldaa
Läst 662 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-05-07 15:07



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
En känsla av tomhet kanske Fina bilder i alla fall....
2019-05-11

  Maj-Lis VIP
Sogligt
2019-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Matiilldaa
Matiilldaa