Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt


Vaknatt

Fönsterspringorna smalnar

Asfalten rör sig
med mockasinsulor
under cykelhjulen och
vinden
låtsas om
ingenting - intill macken hänger
reklamflaggor med
brutna nackar,
vid korsningen reglerar signaler nu pulsen
bara hos varann,
busskurerna står uppdukade med ljus
för ingen

Tung rytm,
återhållen andning inifrån
en klubb

Käftarna stelnar

Natten är mörk och molnig

Vaknatt

i ett istoppstäcke

Här!

Vi är här!

Res oss!








Fri vers av omobulle
Läst 272 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-09-10 12:19



Bookmark and Share


  Språk, hjärna!
Mycket poetiskt!
2018-09-10
  > Nästa text
< Föregående

omobulle
omobulle