Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ropa ej hej förrän man är säker på att man är över.


Tjurskalle

Jag hatar mig själv ibland.
Lyckas inte genom föra det jag ämnar utföra.
Av min lättja att skjuta upp, till nästa dag.
Då dagen slår upp sitt leende mot världen.

Det blir som att försöka bestiga den brantaste
del av bergsväggen utan förberedelser utan utrustning
är det dömt att misslyckas.

Men när min tjurskalighet tar vid,
blir detta möjligt men till vilket pris
halvt blåslagen krossade revben och brutna drömmar
Jag ger mig aldrig fast jag bör ärr efter ärr,
på kroppen som runor ristade länge länge sedan.

Jag är som en öppen bok där bokstäverna dansar om kull varandra
De är i strid med allt och alla på den yttre front linjen .
Där jag ylar mitt sista skrik mot månen fast den inte ser mig.




Övriga genrer av danne //
Läst 602 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-09-10 22:17



Bookmark and Share


  WyS VIP
Wow! Lysande!
2019-06-28

  morgonstjärna VIP
snyggt kanske bilden ska vara liggande eftersom bokstäverna dansar omkull varandra :)

Bravo all heder åt den som aldrig ger upp. varför ska vi gynna de egendomslösa som kastar skit på andra.
läs det goda det onda samhället del fyra!


bra gestaltat

2018-09-11

  bumerang

Bild och text i symbios.
Kan bara applådera.
2018-09-11

  SatansSon VIP
Det gäller att vara envis som synden om man ska lyckas besegra Djävulen.
2018-09-11
  > Nästa text
< Föregående

danne //
danne //