Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ensamhet Den stora existentiella funderingen.. varför finns man?


Det svarta havet..

 


 


Det svarta havet..........


 


Du ropar i ett


hav


 


hav av människor


 


Ropar, ingen kommer


alla är närvarande


 


Alla hör


så upptagen


med vet e n


 


 


Det stora svarta


 


vi behöver se varandra


inte låta ängslan


sluka oss ner


 


i det stora


svarta


 


svärta... som fyller 


så många fina färger där..




Prosa av danne //
Läst 410 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2020-11-02 12:44



Bookmark and Share


  siv birgitta.a. VIP
finna tankar tror alla behöver varandra .
dela tankar ,
2020-11-03

  AiA Maria den fria
Djupt berörd...”vi behöver se varandra, inte låta ängslan sluka oss ner”...viktigt o tänkvärt!

Tack!
2020-11-02

  bibbi ahrnstedt
Fint ja vi behöver varandra
2020-11-02

  Solstrale VIP
Oj så bra nu blev jag helt betagen! Bokmärker!
2020-11-02
  > Nästa text
< Föregående

danne //
danne //