Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eko

Om ord kunde laga det som
fallit isär
Hade jag varit vid din sida
Jag ville vara där

Vi lät tystnaden tala
Vissa ord gör för ont

Släppa taget, släppa fri
Blev tvunget att göra
om det som var vi

Byggde oss starka tillsammans
Men lät allt raseras

Ekot av allt vi delat
har jag med mig alla dagar
Du är en del av mig och
så kommer det alltid att vara











Fri vers (Prosapoesi) av Linadrake
Läst 190 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-09-12 22:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linadrake
Linadrake