Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Folkrätten kränks...


Polenistan

"Kryznizskii" leder sitt Polenistan
mot avgrunden, stöttar Orbanistan
vars dagar är räknade inom EU,
de följer i röda baskrar, ett signum,
inga övriga inom EU kommer att bära
dessa huvudbonader!
Demokratin är allt för stark för det...
Kopierade tyska läderstövlar och koppel
i rask takt - ropen skalla: död åt grundlag
och mänskliga rättigheter, leve den slaviska
rasen, övriga ska falla i ett förenat Europa.
Putin iakttar och ler...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 182 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-09-13 12:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje