Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dyka

Dagar som bara flyter bort
Trivs bra där på ytan

Vill inte djupare
Allt utom räckhåll
Allt utom kännhåll

Dimman är det som räddar
En nödvändig livboj-
ljugandet för mig själv

Allt är fel
Samtidigt helt rätt

Vill aldrig dyka djupt igen





Fri vers (Fri form) av Linadrake
Läst 180 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-09-14 20:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linadrake
Linadrake