Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flyta med mörkret


Alla regniga kvällar

Alla ensamma

Förvirrade dagar

Utan

Slut

Som en ondskans
Karusell

Jag gömmer mig

För

Verkligheten

Omgivningens dom

Orden

Dom

Elaka

Som viner kring mina öron.

Kriget

Med mig själv

Och andra

Dansar en galen dans

Vägen

Ut

Ur

Labyrinten

Är ett vågspel på slak lina

En balansakt

För djärvt för att våga sig på.

Jag rinner ner i en spiral

Utan slut.











Fri vers (Fri form) av Boneyfrank VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-09-15 18:33



Bookmark and Share


  träsnidaren
Igenkännande

talande
stark text
2018-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP