Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vattengräns

Han bar med sig
vatten

den långa
vandringen
över bergen
över gränsen

han bars av
vatten

den långa
färden
över haven
över gränsen

jag bad om
vatten
han gav mig
vatten

hans tro på
vatten
över gränsen
består




Fri vers av Petter Wingren
Läst 446 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-09-17 08:28



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Som du alltid skriver, tankar och känslor med tänkvärt och stort innehåll.
2018-09-17

  Viksten
Välskriven
Berörande
Tänkvärd
2018-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren