Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det sista IS nästet - Idlib.


SLAKTEN!

Idag, den 17 september skriver vi historia
en dag då den stora slakten av (1) miljon
civila i Syrien skall placeras på offeraltaret
såvida Erdogan inte misslyckas att stoppa
den militära offensiven och Assad/Putin
inväntar rätt tillfälle eller helst inte alls...

Tänk tanken att det är just du som offras.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 121 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-09-17 12:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje