Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Måste ju försöka


Jag ska ta reda på Gud

Jag ska

Sen ska jag berätta




Övriga genrer av innakarin
Läst 149 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-09-19 19:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

innakarin
innakarin