Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditt ego är din borg

Såsom jorden spinner runt solen
I sitt eviga eviga kretslopp
Spinner du själv
runt dig själv

All uppmärksamhet räcker inte
Mer behövs
Om du så ska rida på andras sorg
Ditt ego är din borg
Allas äpplen ska vara i din korg

Är det sån du vill vara?
Du behöver inte förklara
Jag ser det andra också ser

Ensamhetens klor greppar hårt
och självkänslan är en tunn linje
mellan gråt och förtvivlan

och allt som blänker är en spegel 

 

 




Fri vers av Lindalou
Läst 76 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-09-20 19:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lindalou
Lindalou