Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Med inspiration från Vikstens "Gränslöst"


De Gränsöverskridande

 

Sedan länge jag begrundat
även stirrat stort beundrat
då bevingade flygfän flaxat
imponerats så man baxnat  

med dess otroliga precision
samlad trupp i v-formation
flygandes alldeles utan GPS
ändå anlända på rätt adress

prioritera viktigt samarbeta
skippa efter genvägarna leta
hitta mål för dess åtaganden
gränslösa göra bidraganden

varför luftens riktiga stjärnor
utrustade av ärtstora hjärnor
ändå lär sig detta elementära
som att arbeta ihop inpå nära

det förklarar frågan med svar
att politiker ännu mindre har
tacka fan det bli felnavigering
med alla stollar i vår regering

 

 




Övriga genrer (Satir) av Bodingen VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-09-21 10:08



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
Väldigt precisionssäkert och dessutom roligt
:-D Haha jag skrattade högt!
2018-09-22

  Bodingen VIP
Ja eller kanske ett enormt lokalsinne, imponerande är det iaf!
2018-09-21

  Öknens Ros VIP
haha kul avslutande satirisk vers, fåglarna har väl inbyggd GPS? ;)
2018-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP