Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


I Toppenhavet

 

I havet simmar

en sjusärdeles sällsynt

mytisk sjöjungfru

ses ibland dra längs ytan

kallas då Sarah Sjöström 

 

 




Bunden vers (Tanka) av Bodingen VIP
Läst 35 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-04-10 10:36



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
En duktig simmerska, ett med vattnet.
2024-04-21

  Öknens Ros VIP
Hon är som fisken i vattnet, snabb och målinriktad.
2024-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP