Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Senaste nytt från Ratatosk

 

Med Eddans teori
styr Oden Asgård
dock modern regi
i frun Friggs vård

beslutades vid ting
skapa nyare seder
via skuggregering
Gudinnan då leder

räknat efter finner
Asars antal tretton
där Asynjor vinner
ty majoritet fjorton

ett dolt matriarkat
försöker få ordning
Yggdrasil i mandat
råda av förordning

 




Bunden vers (Rim) av Bodingen VIP
Läst 51 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-04-14 11:37



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Finurligt ordat!
2024-04-21

    Sefarge VIP
Räfs o rättar-ting i Eddan.
medan Jesus tagit över
den religiösa"creddan"?
;)
2024-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP