Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Insikt


Vart tog ungdomens alla sånger vägen?

Varför har de tappat betydelse

Förlorat sin attraktionskraft?

Min romantiska sida?

Var är den?

Mitt uppblåsta ego,
Om ett liv
där jag stod i centrum
och mina ”hjältar” pekade ut riktningen.

Bestämde förhållningssättet

Attityden

Livsåskådningen

Klädsmaken

Nu är jag neutral

Som ett svart streck

I en grå massa

Den

Som ju
är ålderdomen
”Mognaden”?
Insikten

Musikslingor studsar
Envist tillbaka

Fäster inte

Som en mänsklig teflonpanna

Jag har vuxit upp

Eller suddats ut

Och

Blivit blasé




Fri vers (Fri form) av Boneyfrank VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-09-21 06:11



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Många från Lule och norrut
knåpar med instrument och finner
gensvar i 60-talsmusiken. Håller
därigenom tidsepoken levande. Den
känslan tycks aldrig blasé.
2018-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP