Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Knud

Borta med vinden; 
sommarn blåste hastigt bort 

- platslämning för höst




Bunden vers (Haiku) av Lena K Nilsson VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-09-22 10:38



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Fin haiku...den beskriver precis som det är...
2018-09-26

  överlevaren VIP
Bra skildrat om växlande årstid!
2018-09-22

  ULJO
En av höstens stormar. Inte värre än Gudrun som tur är
2018-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP