Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En skatt

Det finns en skatt
gömd någonstans
mellan kropparna
i dagrummets fåtöljer

En doft som utgår
från någons själ
och som sprider sig
sakta som tystnad




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 192 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2018-09-22 12:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Outstanding!!!
2019-01-17

  Mow Dean VIP
För mig är ordet "dagrummet" det ord som bygger hela bilden. Mycket fint beskrivet.
2018-09-22

  Marita Ohlquist VIP
Tänk så mycket lärdom och erfarenheter det finns hos äldre människor som ingen lyssnar på!
2018-09-22

  Kungskobran VIP
Så mycket det finns att berätta från dessa kroppar om någon hade tid att lyssna
2018-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta