Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kryddat virke

Rummets sfär
gömställens andningshål

tiden är satt
på tapet

sprickor kryddar
virket

här har något bott...

 

 




Bunden vers av Rosen VIP
Läst 469 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-09-22 17:17



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Tycker om. Själen i ett gammalt hus, den finns ju där.
2018-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP