Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Knyten

Blåsten formar knyten
matar dem
med närande kraft

den väljer platser
att vagga
det lilla

den ses läa
där knyten faller

men vägrar tillträde
för andra byten

bön om nåd
kan ge bot

formar en lövmatta
för smått som stort






Fri vers av Rosen VIP
Läst 311 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-09-22 16:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP