Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se soluppgången min kära

 
 
Se soluppgången min kära
Ger himmel sjö en ton av rosa
Kom sitt mig så nära
Med smörgås te doft av mimosa
 
Under bryggan sjön kluckar så stilla
Lyss till ropet från sorgsen lom
Sjö och himmel oss förvilla
Med sin gyllene rikedom
 
Smälter samman i sinom tid
Kärlekslycka himmelsfrid 

 




Bunden vers (Rim) av Lindalou
Läst 82 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-09-23 02:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lindalou
Lindalou