Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hopp och gnista


När jag ger
av glädje
Skiner solen
Som en navigeringsfyr i höstmörkret.
När jag känner värme
Från din andedräkt
Ler min själ
När din glädje
Strålar
När du sjunger av lycka
Älskar dig själv
Blir jag hel igen




Fri vers (Fri form) av Boneyfrank VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-09-23 07:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP