Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hummersk humor

 

Har hummrarna ett hum om att de anses vara en delikatess?

Hur låter det när en hummer hummar?

Tycker hummrarna om hummus?

Får hummrarna hummerojder?




Övriga genrer av Onomatoprofet VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-09-24 21:57



Bookmark and Share


  Fulbergarn
har de nånsin sett en humla
2018-09-25

  Stay Golden
Humhum från hummergården
2018-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP