Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Brukar sjunga oavbrutet från tidig vår ...


Välkomna

Saknade toner; 
gransångare återvänt

- morgonförgyllning




Bunden vers (Haiku) av Lena K Nilsson VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-09-28 11:11



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Underbart. Jag hör sällan fåglar.
Det kan bero på min hörselskada
eller på att de flugit sin väg bortkörda
av alla kråkfåglar.
2018-09-29

  Johan Strömstedt
Att kunna ta in är en fin gåva.
2018-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP