Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bland tusen stjärnor ...

 

vill så gärna

vila på din blommiga äng

skapad av sammetmjuka ord och doftande meningar

 

vill så gärna

hålla dig i min famn

torka bort sorgen från varenda bokstav du klottrat på väggen

 

vill så gärna

dela glädjen, värmen och ömheten mellan oss

 

livet är som vackrast

när vi vågar visa varandra vår själsliga svaghet och styrka

ord, vår allra bästa vän.




Fri vers av Rise Little One
Läst 223 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-09-28 21:09



Bookmark and Share


  Janina Kaminska
Underbara ord.
2018-10-02

    Elisabeth Nilsson VIP
En helt underbar dikt, om kärlekens innersta väsen.
2018-09-29

    Birgersdotter VIP
Vilken fantastiskt text!
2018-09-29

    Max Poisé
Wow, vilken kanontext du får till Thu!
2018-09-29

  Nils-Robert
Så mjuk och fin text till den finaste av fina
2018-09-28

  Quasimodo
En vacker och ömsint önskan kommer ur orden här, i det fina att få dela livet och få vara tillsammans, att våga vara nakna inför varandra i det vi är!
2018-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One