Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En samling atomer


All världens ting, en samling atomer.
All världens djur, en samling atomer.
All världens människor, en samling atomer.

Det är allt vi är, en del av hela världens samlingar av atomer.
Som alla, förr eller senare, kommer att lösas upp och byta skepnad.
Att slösa vår unika uppsättning av dessa atomer
med misstro, rädsla och själviskhet är skadligt för vår samling,
den behöver hälsosam näring.

Medkänsla.

Då skänker vi vår samling välbefinnande och balans.




Fri vers av Kunzang
Läst 158 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-09-28 22:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kunzang