Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TANGO APPASSIONATA

 

Lyckokänslor

dansar tango

 

sensuella steg

glödande passion

 

slingrar mina ben

runt dina

 

känner lusten

flöda naken

 

bjuder dig

att smaka mig




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 414 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2018-10-03 17:46



Bookmark and Share


  Fulbergarn
6/8 rytm värmer i färgstarka höstfärger
2018-10-05

  Valter Örn VIP
Du uttrycker i din dikt en så härlig levnadslust som behöver smitta oss i denna tid med negativa händelser.
2018-10-05

  M.Eta
När ”the heat is on”.
2018-10-04

  Anya VIP
Så sensuellt. Tycker om glädjen mellan raderna. Livslust.
2018-10-04

  ULJO
God lyrik här
2018-10-04

    ej medlem längre
Dina ord glöder av passion och dansant lekfullhet!
2018-10-04

  Feliaxel VIP
Fantastisk poesi
2018-10-03

  Rise Little One
Lockande titel som matchar med passionerade innehåll.
2018-10-03

  Öknens Ros VIP
en dans med passionerade lockande steg.
2018-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP