Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En osedd blomma

i dröm av verklighet
lästa hemligheter
ur virvlande tankar
i hjärtat

sänker sig i dimslöjor
av livets skaldekonst
att tolka meningen
bakom orden

speglas ödet
ur mystik

gryningen avtäcker bilden 
av dig

en tidigare osedd blomma
slår ut i din inre trädgård

 






Fri vers (Fri form) av prinscess VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-09-29 16:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

prinscess
prinscess VIP