Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagen tillmötes

Natten vill
lätta ankar
och segla dagen
tillmötes

Kroppens tyngd
mot madrassens
yta av värme
gör avtryck

Under täckets skyddande
driva
vilar tanken i glömskans
dimma
som inte släpper taget

Nyfikenheten
är det som
tillsist får natten
att lätta på
sin förtöjning

För att
ännu en gång
driva ut på
dagens öppna hav





Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 461 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-09-30 11:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP