Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vacker stund

Himmel, min balkong
stadens lund

efter solnedgång
en sekund

trotsar vårt avstånd
sömnens blund

hör ett hjärtas sång
vackra stund

I kvällens omfång
ett förbund




Övriga genrer av Fern
Läst 137 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-09-30 12:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fern