Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fråga varför

 

Man borde resa en staty åt frågan varför. Tänk dig en värld utan "varför". Det är omöjligt. Om "varför" inte hade funnits hade världen stått still. Ingenting hade blivit uppfunnet, ingenting hade utvecklats, ingenting hade fungerat. Inga brott hade nånsin blivit lösta. Vem kom på "varför" och varför?




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Onomatoprofet VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-10-01 21:45



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Lyssnar just nu på p1:s ”Kropp och själ” om nutidens optimeringshysteri. Kom att tänka på din text då. ”Varför?”!
2018-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP