Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Gick in

Var ute.
Det stormade.
Gick in från det ute.
Genom dörren från ute till inne.
Stängde av mitt ute för att stänga mig inne.
Stängde ute intryck, uttryck som gjort avtryck för ett inne...
Ett inne i avskildhet, ensamhet, avslappnad enskildhet.
Inne i mig.
Ett inne i ro.




Fri vers (Fri form) av PhanLieB
Läst 235 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-10-02 09:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PhanLieB
PhanLieB