Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skydd

han såg mig igen jag såg honom igen han såg mig han
såg han drog en lina och tryckte sina läppar mot mina
mig vem man än spelar har ingen roll i en kärleksaffär
igenhan sade sig demonstrera för mina rättigheter och
jag för mina systrar men när han var klar låg jag kvar
såg bland hans smutsiga lakan och tackade något där
han ovan över oss för att han åtminstone var skyddad
såg mig igen jag såg honom igen han såg mig jag såg




Fri vers av Systertusen
Läst 262 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-10-03 00:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Systertusen