Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våldta mig!

 

 

det påstås att kvinnor fantiserar om att bli våldtagna

tydligen forskas det i sådana här saker också

man undrar ju hur dessa undersökningar gått till

har kvinnor fått fylla i formulär

där de uppgett att de fantiserat om att bli våldtagna?

och i så fall hur våldtäkten gått till

om de har njutit av att bli våldtagna

tillåt mig tvivla

våldtäkter sker även på barn

har dessa fått göra sig hörda

om de har fantiserat och njutit av en våldtäkt?




Övriga genrer (Essä/Recension) av Öknens Ros VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-10-05 14:24



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Ja, man kan ju undra, vad det är för stollar som njuter av att utreda sådant.
2018-10-06

  Bodingen VIP
Är väl våldtäktsmän själva som gjort undersökningen kanske och då förvånar ju inte resultat
2018-10-05

  Kungskobran VIP
Knäppa sjuka kvinnor kan det finnas
men dom är mycket få
och behöver vård
2018-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP