Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vindstilla

sällan är stiltje
åtminstone vid kusten
skymning och gryning

ibland

just nu




Fri vers av Terapipoeten
Läst 240 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-10-06 16:44



Bookmark and Share


  DavidM VIP
Fina verser, tänker på stundens omedelbara intryck.
2018-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Terapipoeten
Terapipoeten