Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

65

Först kom känslan:

Ingen väckarklocka ...

jag är fri, 
jag kan ta dagen som den kommer, 

göra vad jag vill eller inget alls.

Sen kom tanken: 

Hjälp, 
jag är inne på sista fjärdedelen! 
Måste skynda, 
göra allt jag vill ... 

innan det är för sent. 




Fri vers av Lena K Nilsson VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-10-07 13:19



Bookmark and Share


  ULJO
Dubbelbotttnade känslor. Frihet, ja kanske. Inte behövd, ja kanske. Vad göra nu, ja kanske.
2018-10-08

  Gunnel Eriksson VIP
Känslor bra skildrade.
Just så var det.
2018-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP