Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som sagt, livet erbjuder allt och lite till. Var nöjd. Håll käft. Böj dig framåt.


Silkesvantar klädda i knogjärn

 

 

Behandlas med silkesvantar

klädda i knogjärn

 

 

Serveras kärleksbetygelser

med kluven tunga

 

 

Stoppas om med snuttefilten;

mammas offerkofta

 

 

Får en godnattkyss på kinden

doftande vodka och svek

 

 

Så, se till att drömma sött, älskade lilla vän,

om din svampmolnsformade barndom

 

 




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 349 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-10-07 15:49



Bookmark and Share


  Schizooliza
Intressant titel: silkesvantar klädda i knoggärn. Fattar men kan också vara tvärtom som för mig. Hon har knoggärnen förklädda i silkesvantar..
Va bara en petsonlig reflektion. Men mycket lyckades du fånga här! Stay strong du är ej ensam utan kluven tunga. Vi är fler men utspridda och separerade utmattade näst intill...
Kramar!! Och tack!
2018-10-08

  Schizooliza
Samma sak här! Träffsäkerhet i total fullträff. Är man ärlig och bara råkar vilja samtala på samma villkår och blir upprörd av kränkningar förnekelse och regelrätta brott och bestraffningar, sanningssägare- d ”bråkar” man och är tydl sjuk. - hålla tyst för att inte avrättas helt av en psykotisk tvetungad helt jävla galen anhörig som stulit rätten med makt och knoggärn klädda i inkosekventa silkesord som: jag bryr mig. Pyttsan. Hon väntar bara ut min död utan skuld el samvete. Tack älskade kämparsjäl!
Martina
2018-10-08

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Svampmolnsformade låter som atombomben i Hiroshima men kanske med oanade konsekvenser.
2018-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP