Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

försvar/ansvar/kärlek

Ingen pratar med mig
Någonsin
Har bara två vänner på skolgården
Är mobbad & utstött
Men nu springer någon rakt mot mig
Jag vet inte vem det är
Hon sade något som gjorde mig upprörd
Jag springer nu

"Din bror gråter"




Fri vers (Fri form) av Överkänsla
Läst 174 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-10-07 22:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du skriver med känsla! Starkt!
2018-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Överkänsla