Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kevlar

Som en spiksmyckad kevlarväst

Den skyddar, men från känslor
Den skadar alla runtom

Den är manipulation i sitt essä
Den är ovärdighet i sin högsta rang

Den tar vad den vill ha
Den har inget konsekvenstänk, bryr sig inte

Bränt barn flyr elden
Stucken individ tar avstånd från västen

Den väsentliga inser det inte själv
Den väsentliga skadas själv




Fri vers (Fri form) av Överkänsla
Läst 159 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-10-08 00:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Överkänsla