Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The seed that eventually bloomed

Darkness. Solid darkness.
And then, there you were. Giving me love I had never asked for but so desperately needed.
Love. Just love.
The seed that rooted in my heart and eventually bloomed.
It’s just that when it did…
You were gone.




Fri vers (Fri form) av Tess Waltenburg
Läst 242 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-10-08 11:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tess Waltenburg
Tess Waltenburg