Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Palett

Ändrade toner; 
hösten målat om skogen 

- bjuder öga fröjd




Bunden vers (Haiku) av Lena K Nilsson VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-10-09 14:11



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, nu njuter vi av alla vackra färger som naturen bjuder på...fin haiku...
2018-10-20

  ULJO
Vacker målning i naturen nu
2018-10-09

  Ewa-Britt Nilson VIP
Pal Ett bästa
instrument
som setts
oss getts...

2018-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP