Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vissa kallar det höst - jag kallar det andrum.


Med solen i skyttegraven

 

 

Med solen i skyttegraven

pustar hösten fram sin förruttnelse

 


Handgranater som fallfrukt

landar som trampminor på murket gräs



Grönt blir blödande rött

tills svärtan slutligen slukar allt det blåa

i en grådaskig tungkyss

 

 




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-10-09 15:08



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Så kan man också
Se på saken!
;)

2018-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP