Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mardröm mitt på blanka dagen...


En mara från Betlehem

 

 

Hon rider dig som en mara från Betlehem,

klöser dig vildsint som en dolsk siren,

mjölkar dig på varenda droppe information,

kväver din klentrogna, kväsande klimax

och pumpar fram chiffer ur ditt orgasmskri.

 

 

 

Så vaknar du med skavsår i frontalloben -

med blodiga rivmärken i din fantasi,

med en gravt förnedrad självkänsla,

med tanken på att någon snott din värdighet -

och så somnar du om igen.

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 407 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2018-10-09 16:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det gör han redan viksten. Hans böcker finns att köpa. Tro fan det, med detta uttryck.
2018-10-18

  Staffan Nilsson

Njutning och ångest!

2018-10-15

  Öknens Ros VIP
Super!
2018-10-10

    Elisabeth Nilsson VIP
Du är helt fenomenal att sätta ord på skräck och smärta!
2018-10-09

    ej medlem längre
Värdighet vet jag inte ens vad det är längre. Grisfint detta. Dansk skalle på dig.
2018-10-09

  Fulbergarn
Dagmardrömmar är inte att leka med
2018-10-09

  Viksten
Du borde låta publicera
dina texter
2018-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP