Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Äckelskap - Tanka

 

Älskade make,

ringen på din knytnäve

skänker dig carte blanche

att neka mig precis allt

jag som kvinna behöver.




Bunden vers (Tanka) av Judas Ekholm VIP
Läst 382 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-10-09 18:59



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Äckelskap, ja.
2018-10-10

    Elisabeth Nilsson VIP
På kornet taget! Många kvinnors liv. Så var min mammas.
2018-10-09

  Fulbergarn
ofta är det nog så,
2018-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP