Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avund...

 

natten smyger fram

med sitt inre ljus

som ugglor kan se igenom

en aning avund vibrerar i universum  

mysterium avslöjas

väcker tusentals små gnistor

av nyfikenhet

själen observerar den osynliga

den levande kärnan...




Fri vers av Rise Little One
Läst 204 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-10-10 14:22



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En bra text med känsla!
2018-10-18

    Elisabeth Nilsson VIP
Mystik i levande och vacker dikt!
2018-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One